Arkkeo - Tuomas Kohila

Vuodesta 2014 lähtien Arkkeo on tarjonnut digitaalista postilaatikkoa eli palvelua, johon voi arkistoida ja tilata erilaisia omiin asiakkuuksiin liittyviä dokumentteja. Palvelulla on jo reilut 120 000 käyttäjää.

Arkkeon tavoitteena on alusta saakka ollut helpottaa asiakkaiden elämää, kun tärkeät paperit voi säilöä yhteen paikkaan. Asiakassuhteemme ovat kuitenkin paljon muutakin kuin paperia. Joidenkin yritysten kanssa olemme kiinnostuneita erilaisista tarjouksista, toisiin meidän täytyy saada näppärästi yhteys vaikka ulkomailla ollessamme. Joskus haluamme antaa palautetta erinomaisesti hoituneesta palvelutilanteesta tai tarvitsemme yllättäen asiakastietojamme.

Itse kohtaan viikoittain tilanteita, joissa minun oletetaan tekevän töitä, jotta voin olla parempi asiakas. Se saattaa tarkoittaa sitä, että joudun etsimään parhaita tarjouksia useista eri kanavista. Kerran se tarkoitti sitä, että minun oletettiin ajavan 45 minuuttia suuntaansa hakemaan tarvitsemaani kuittia. Eihän sen näin pitäisi olla! Asiakkaan tulisi olla yrityksen arvoketjussa ylimpänä. Pitäisi riittää, että asiakas maksaa palvelusta ja sen jälkeen kaikki sujuu kuin tanssi. Asiakkaat puolestaan palkitsevat tällaiset yritykset keskittämällä ostojaan.

Arkkeon uusi sovellus organisoi kaikki asiakkuutesi

Tämä visio mielessä julkaisemme pian uuden mobiilisovelluksen. Arkkeo kasvaa digitaalisesta postilaatikosta asiakkuuksien hallintasovellukseksi. Yhteen sovellukseen voi organisoida kaikki itselle tärkeät asiakkuudet, ja ne ovat sen jälkeen aina mobiilisti mukana. Kun haluat saada yhteyden yritykseen tai vaikka useampaan, ovat tiedot yhden klikkauksen päässä, eikä sinun tarvitse hyppiä eri nettisivujen, sovellusten tai tulosteiden välissä.

Mukana on lanseerausvaiheessa 60 yritystä, joita voi lisätä omaan näkymäänsä Arkkeon sovelluksessa Listan ulkopuolelta voi myös tuoda sovellukseen haluamansa yrityksen. Tarvitset vain älypuhelimen ja asiakastunnukset yrityksestä, jonka kanssa haluat asioida. Palvelu kehittyy ajan myötä käyttäjiltä saamamme palautteen ja mukaan tulevien yritysten myötä. Pitkän tähtäimen tavoitteena meillä Arkkeossa on, ettei kenenkään tarvitse enää asentaa yrityskohtaisia mobiilisovelluksia, kantaa mukanaan kanta-asiakaskortteja tai lajitella paperisia asiakirjoja mappeihin. Tai stressata siitä, että saisi mahdollisimman suuren arvon käyttämilleen rahoille.

Pysy kuulolla, pian pääset lataamaan uuden sovelluksemme.

Terveisin

Tuomas Kohila
toimitusjohtaja
www.arkkeo.com