Arkkeo Fonecta logo

Arkistoitavan paperimäärän vähentämiseksi ja dokumenttien hallinnan helpottamiseksi Fonecta laajentaa kuluttajapalveluitaan tuomalla asiakkailleen uuden digitaalisen arkistopalvelun. Yhteistyö Fonectan kanssa tuo startup-yritys Arkkeolle neljä miljoonaa potentiaalista kuluttajaa Suomessa ja vahvan tuen kansainvälistymiseen.

– Tehtävänämme on tarjota palveluita, jotka helpottavat niin ihmisten kuin yritystenkin arkea. Haluamme tehdä yhteistyötä innovatiivisten startup-yritysten kanssa, mikä mahdollistaa uudenlaisten ja yhä parempien palveluiden tuomisen nopeasti asiakkaillemme. Arkkeon palvelu täydentää Fonectan kuluttajapalveluita hyvin tiedonhallinnan osalta, kertoo Fonectan kuluttajapalveluiden johtaja Lauri Kangaslahti.

Arkkeon perustajan ja toimitusjohtajan Tuomas Kohilan mukaan Fonecta on Arkkeolle paras mahdollinen kumppani toimiessaan yritysten ja kuluttajien keskipisteessä.

– Fonectalla on laaja kuluttaja- ja yritysasiakaskunta sekä valtavasti tietoa kuluttajien tarpeista. Yrityksillämme on yhteinen näkemys Arkkeon kehittämisestä asiakkaita kuuntelemalla. Yhteistyöllä Fonectan kanssa saamme kaipaamaamme substanssia, lisänäkyvyyttä ja kasvumahdollisuuksia sekä vahvan referenssimarkkinan Suomesta, mikä tukee laajentumistamme myös kansainvälisesti, Kohila kertoo.

Henkilökohtaista arkistotiliä pääsee käyttämään turvallisesti tunnistautumalla palveluun, ja kaikki tiedot ovat tehokkaasti suojattuja. Palvelun peruskäyttö on ilmaista ja siitä löytyy myös maksullinen versio vaativampaan käyttöön. Digitaalinen arkisto löytyy verkosta osoitteesta www.arkkeo.com.

Lisätietoja:

Fonecta Oy, kuluttajapalveluiden johtaja Lauri Kangaslahti, puh. 040 740 1518, lauri.kangaslahti@fonecta.com

Arkkeo Oy, perustaja ja toimitusjohtaja Tuomas Kohila, puh. 040 777 1770, tuomas@arkkeo.com

Fonecta aloittaa yhteistyön tiedonhallintaa pilvipalveluna tarjoavan Arkkeon kanssa. Arkkeo tarjoaa turvallisen keinon säilyttää erilaisia asiakirjoja digitaalisessa arkistossa, kuten esimerkiksi sopimuksia, terveydenhuollon dokumentteja, takuutodistuksia ja kuitteja. Henkilökohtaiselle digitaaliselle arkistotilille voi tallettaa dokumentteja itse tai vastaanottaa niitä suoraan yrityksiltä, jotka ovat liittyneet Arkkeo-palveluun. Yrityksille Arkkeo tarjoaa uudenlaisen kustannustehokkaan tavan kohdata ja palvella asiakkaita. Fonecta tulee toimimaan palveluntarjoajana Suomessa.