Erikoissairaanhoidon palveluita tarjoava Nordic Clinic ja asiakirjojen arkistointiin ja hallintaan kehitetty verkkopankki Arkkeo ovat aloittaneet yhteistyön. Arkkeo tarjoaa Nordic Clinicin asiakkaille henkilökohtaisen ja suojatun tilin potilastietojen tallentamista varten. Suomessa ei ole aiemmin käytetty vastaavaa teknologiaa tai palvelujärjestelmää potilastietojen tallentamiseen. Kansainvälisesti kysyntä vastaaville palveluille on kasvussa.

“Asiakkaamme haluavat yhä useammin pääsyn henkilökohtaisiin terveystietoihinsa paikasta riippumatta. Omien terveystietojen täydellinen hallintaoikeus parantaa palvelukokemusta ja on tärkeää erityisesti kansainvälisille asiakkaillemme. Liittyminen Arkkeoon on ollut nopea ja kivuton prosessi, kiitos Arkkeon avoimen ja turvallisen rajapinnan”, Nordic Clinicin toimitusjohtaja Tero Silvola sanoo.

Nordic Clinicin asiakkaiden tutkimuksiin ja hoitoihin liittyvät asiakirjat ja kuvat tallennetaan suoraan henkilökohtaiselle Arkkeo-tilille. Uudenlainen palvelujärjestelmä toimii kuten pankkitili: kirjautumalla palveluun asiakkaat pääsevät käsiksi omiin terveystietoihinsa turvallisesti missä ja milloin tahansa. Tiedot löytyvät helposti, sillä ne merkitään kategorioittain. Asiakkaat voivat myös itse merkitä asiakirjojaan tarkentavilla avainsanoilla.

“Monet haluaisivat nykypäivänä arkistoida omat sekä perheensä asiakirjat digitaalisesti, mutta asiakirjojen saaminen yrityksiltä ja palveluntarjoajilta on ollut vaikeaa – jossain tapauksissa jopa mahdotonta. Arkkeo perustettiin, koska halusimme tuoda tähän muutoksen. Kehitimme tavan, jolla yritykset ja palveluntarjoajat, kuten Nordic Clinic, voivat automaattisesti ja turvallisesti tallettaa digitaalisia dokumentteja henkilöiden yksityisille tileille. Tämä tarjoaa yrityksille säästöjä asiakirjojen säilytys- ja lähettämiskuluissa, minkä lisäksi se luo perustan hyvälle asiakaspalvelulle”, toteaa Tuomas Kohila, Arkkeon perustajajäsen ja toimitusjohtaja.


Arkkeo:  Arkkeo on vuonna 20120 perustettu verkkopankki tärkeille asiakirjoillesi. Arkkeon on perustanut intohimoinen tiimi, joka haluaa auttaa ihmisiä ympäri maailmaa pitämään asiakirjat paremmassa järjestyksessä. Tarjoamalla asiakkaillensa henkilökohtaisen, pankkitason tietoturvalla varustetun tilin, jonka kautta voi automaattisesti vastaanottaa ja järjestää yrityksiltä, palveluntarjoajilta tai muilta henkilöiltä tulevia tärkeitä asiakirjoja, Arkkeo vähentää dokumenttien hallintaan liittyvää jokapäiväistä stressiä ja epäjärjestystä. Ei enää paperisotkua, eikä kadoksissa olevia asiakirjoja. Ei kansioita, täyteen ahdettuja hyllyjä tai laatikoita. Arkkeo on suomalainen, yksityisomistuksessa oleva yritys.
www.arkkeo.com

Nordic Clinic: Nordic Clinic on suomalainen terveyspalveluoperaattori. Yhtiö tarjoaa Suomessa ja kansainvälisesti erikoissairaanhoidon koko hoitoketjun kokonaispalveluna valiten asiakkailleen parhaat palveluntuottajat yksityiseltä tai julkiselta sektorilta. Nordic Clinicin palveluihin kuuluvat erikoissairaanhoito-, vuodeosasto-, neuvonta-, terveyshotelli- ja matkanjärjestäjäpalvelut laatuvarmistetun kumppaniverkoston välityksellä.
www.nordic-clinic.com